VIDEO Papa i-a făcut premierului Dăncilă un teanc de cărți cadou

loading...

Papa Francisc i-a oferit vineri premierului Viorica Dăncilă, în cadrul unei audiențe private la Palatul Cotroceni, mai multe cărți, spunându-i: „Aceasta este o mică bibliotecă”.

Printre cărțile oferite s-au numărat „Bucuria evangheliștilor”, „Familia”, „Cum să avem grijă de mediu”, „Sfințirea” și „Tinerețea”.

La rândul său, Viorica Dăncilă i-a oferit suveranului pontif un album foto și un ceas lucrat manual în care a fost încrustatră o rocă de la vulcanul Etna, din Italia, și albastrul de Voroneț.

Viorica Dăncilă a avut vineri, la Palatul Cotorceni, o audienţă privată la Papa Francisc, aflat într-o vizită de stat şi o călătorie apostolică în România, în cadrul căreia a evocat nevoia de unitate şi solidaritate resimţită în prezent la nivelul continentului european.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, şeful Executivului a mulţumit Sanctităţii Sale pentru atenţia generoasă pe care o acordă relaţiilor cu România şi a menţionat întrevederea avută cu ocazia vizitei la Vatican, din luna mai a anului trecut, potrivit G4Media.

sursa; https://strabuni.ro/2019/05/31/video-papa-i-a-facut-premierului-dancila-un-teanc-de-carti-cadou/

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *