Sfatul unui medic din Wuhan în plin focar de Coronavirus: ”Acesta este cel mai simplu mod de a identifica infecţia”

loading...

IUn medic din oraşul chinezesc de unde a pornit focarul dă sfaturi pentru a scăpa de boală.

“Dacă îţi curge nasul şi ai secreţii galben verzui nu înseamnă că eşti infectat cu coronavirus. Coronavirusul provoacă un tip de pneumonie cu tuse uscată fără nasul curgător. Acesta este cel mai simplu mod de a identifica. Vă rugăm să spuneţi prietenilor dvs. că dacă ştiţi mai multe despre cunoştinţe medicale, veţi avea mai multă conştientizare a identificării şi prevenirii.

Virusul COVID 19 nu este rezistent la căldură şi va fi ucis la o temperatură de 26-27 de grade. Prin urmare, bea mai multă apă fierbinte. Puteţi spune prietenilor şi rudelor dvs. să bea mai multă apă caldă pentru a o preveni sau să stea la soare. A bea apă caldă este eficient pentru toţi viruşii. Încercaţi să nu beţi APĂ RECE, amintiţi-vă!

Sfatul medicului despre coronavirus:

1. Are o dimensiune destul de mare (celula are aproximativ 400-500 nm (nanometru) , astfel încât orice mască normală (nu doar caracteristica N95) ar trebui să o poată filtra.

2. Când virusul cade pe suprafaţa metalului, acesta va trăi cel puţin 12 ore. Aşa că amintiţi-vă, dacă intraţi în contact cu orice suprafaţă metalică, spălaţi-vă bine pe mâini cu săpun!

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *