MINISTRUL PETRE DAEA CERE SĂ FIE PĂZIT DE JANDARMI!

loading...

Pază cu jandarmi la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale condus de Petre Daea! Șeful de la MADR solicită ca în locul forțelor de la Poliția Locală, legislația să fie completată prin includerea sediului Ministerul Agriculturii în lista de obiective protejate de jandarmii din subordinea Ministerului de Afaceri Interne scrie agrointel.ro

Până acum, la Ministerul Agriculturii paza era asigurată de Poliția Locală, dar contractul se încheie pe 30 iunie, iar prelungirea lui ar veni la pachet cu tarife actualizate de Primăria Capitalei.

Astfel, MADR apreciază că păzirea instituției de către jandarmi ar rezolva și o problemă financiară, reducându-se cheltuielile.

În realitate, însă, solicitarea lui Petre Daea va însemna lărgirea aparatului de stat prin suplimentarea numărului de posturi la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

”În vederea asigurării pazei cu efective de jandarmi la sediul din Bdul Carol I nr. 2-4, sector 3, București, sunt necesare 16 posturi (subofițer), care vor fi asigurate prin suplimentarea numărului de posturi aprobat pentru Ministerul Afacerilor Interne”, se arată în documentul MADR.

Sursa; https://strabuni.ro/2019/05/31/ministrul-petre-daea-cere-sa-fie-pazit-de-jandarmi/

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *