Klaus Iohannis îl respinge pe Titus Corlăţean: “Nu va fi ministru la nimic”

loading...

Klaus Iohannis va respinge propunerea PSD pentru portofoliul de vice-premier responsabil de Parteneriatele Strategice. “Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a precizat președintele.

Totodată, Klaus Iohannis a anunțat că va chema partidele parlamentare la consultări, pentru a pune în practică rezultatele referendumului pe justiție.

“6.500.000 de români au răspuns cu “Da” la cele două întrebări de la referendum, mai exact la fiecare dintre aceste întrebări au răspuns 6 milioane jumătate de români cu “Da”. Acum suntem în momentul în care trebuie să decidem cum să punem în practică ceea ce a decis poporul prin referendum. Pentru a găsi cele mai bune proceduri, metode, soluţii am decis să convoc partidele parlamentare la consultări pe această temă, fiindcă este evident că ceea ce a decis poporul trebuie să fie pus în practică, adică să fie pus în Constituţie. Asta se face în Parlament în prima fază”, a spus preşedintele.

Klaus Iohannis a mai precizat că nu este de acord cu propunerea Partidului Social Democrat pentru funcția de vice-premier responsabil de Parteneriatele Strategice.

 “PSD nu a găsit ceva mai bun de făcut decât să mi-l propună pe Corlățean. Nu e suficient că PSD si-a bătut de români, îndrăznește să mi-l propună pe artizanul catastrofei la alegerile din 2014​. Titus Corlăţean nu va fi ministru la nimic”, a declarat Iohannis.

Președintele a mai spus că o moțiune de cenzură este oportună.

sursa; https://simpaticu.ro/klaus-iohannis-il-respinge-pe-titus-corlatean-nu-va-fi-ministru-la-nimic/

loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *